Vauk ry

 

Vatulan Ampumaurheilukeskus ry

Etusivu | Esittely | Ajankohtaista | Kilpailutulokset | Galleria | Linkkejä | Arkisto | SM 2008 Sponsorit | TIEDOTTEET 

 

 
 
 


Suomen Metsästäjäliitto – Finlands Jägarförbund ry, Metsästysammunnat ja Hirvenjuoksu, Suomenmestaruuskilpailut

SML:N KESÄKISAT IKAALISISSA 

    SM-Kilpailuissa saavutetut uudet Suomen ennätykset! (.pdf)

SML:n Satakunnan piiri on saanut järjestettäväkseen vuoden 2008 kesäkisojen SM kilpailut. Kisapaikaksi on valittu Ikaalisten Vatulan ampumaurheilukeskus.  Erikoista kisoissa on se, että ensimmäistä kertaa samassa yhteydessä kisaillaan myös hirvenjuoksun Suomenmestaruudesta.  

Ikaalisissa on järjestetty tätä ennen kaksi kertaa SM kesäkisat, vuosina 1994 ja 1999. Hirvenjuoksun SM kisat järjestetään Ikaalisissa virallisesti nyt ensimmäistä kertaa, vaikka lajin alkujuuret juontavat vahvasti juuri tänne. 

Kisojen käytännön järjestelyistä vastaa seurayhtymä, joka koostuu noin kymmenestä ikaalislaisesta metsästysseurasta. Lisäksi järjestelyihin osallistuu reserviläisten paikallisosasto. Satakunnan piiri antaa vahvaa taustatukea ja Pohjanmaan piiristä tulee henkilöstöä hirvenjuoksun järjestelytehtäviin.

 Kisojen järjestelyorganisaatio on käynnistynyt hieman kangerrellen, mutta nyt jo mennään täysillä eteenpäin hyvässä hengessä.  Talkoolaisia osallistuu järjestelyihin tällä hetkellä useita kymmeniä, kisaviikolla tarve on useita satoja.  Uskon kuitenkin, että kisat saadaan vietyä kunnialla lävitse.

 SM esikisat järjestetään 7.-8.6.2008. Lauantaina ammutaan haulilajit, sunnuntaina luotilajit.  Hirvenjuoksun osalta esikisoja ei järjestetä.  SM kisat kisaillaan 23.-27.7. 2008.

Vatulan ampumaurheilukeskus sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Ikaalisten keskustasta, joten paikalliset palvelut eivät ole kaukana.  Lähistöllä sijaitsee myös Ikaalisten kylpylä, josta löytyy puuhastelua kaikille perheenjäsenille.

Tervetuloa kisailemaan Ikaalisiin.

 Kilpailujen johtaja Jari Peltomäki

 
   
 
 
 
 

 © Sabine Holma